Krullaine Uncategorized Online Personal Training: persoonlijke begeleiding voor thuis training

Online Personal Training: persoonlijke begeleiding voor thuis training

online personal training

Nederland is in lockdown vanwege het Corona virus. Dit vraagt om denken in oplossingen en elkaar tegemoet komen en helpen waar nodig. Daarom bied ik nu online personal training aan: training zonder fysiek contact.

Wil jij door blijven trainen en nog wel persoonlijk begeleid worden?

Ik kan je op afstand begeleiden met online personal training.

Dit houdt in dat ik een intake doe, een schema maak en vervolgens meekijk met jouw training via skype, zoom of een andere vorm van videochat.

Vanuit de juiste hoek gefilmd kan ik prima beoordelen of een beweging goed gaat en kan ik je bijsturen.

Thuis trainen vereist soms wat extra creativiteit, maar ik heb inmiddels veel ervaring met het bedenken van home workouts en vakantie trainingen.

Voorbeelden online personal training

  • TRX training
  • Kettlebell training
  • Weerstandsbanden training
  • Lichaamsgewicht training
  • HIIT training
  • dumbbells training
  • Training met behulp van meubels

Trainers denken niet alleen in het trainen van spieren, maar vooral in het trainen van bewegingen.

Alle beweegcomponenten zijn makkelijk thuis te trainen. Ook als je speciek traint voor spiergroei, is het geen probleem als je niet met zware barbells kunt trainen.

Door de belangrijkste mechanismen achter spiergroei optimaal in te zetten in de training, kun je ook met thuis trainen prima spiermassa opbouwen.

Ga jij liever voor conditie, of wil je gewoon fitter worden? Dan kunnen we focussen op snel herstel trainingen, bijvoorbeeld meer HIIT gerelateerd.

Wil jij ook wat afvallen, overweeg dan mijn volledige online coaching begeleiding, waarin we ook het stukje voeding en leefstijl meepakken. Meer info over online coaching vind je hier.

Neem contact op

Interesse in online begeleiding voor thuis trainingen? Mail mij op info@krullaine.com en ik neem binnen 24u contact met je op!

Stay safe!