Krullaine Over mij

Over mij

Allereerst: mijn naam. Ik heet echt Krullaine. Die naam heeft mijn moeder zelf verzonnen, ze wist dat ik krullen zou krijgen.

Voor ik overstapte naar de fitness wereld, heb ik 14 jaar op een medisch laboratorium gewerkt, bij klinische genetica.

Tegenwoordig ben ik dus werkzaam als personal trainer, fitness trainer, en online coach in mijn eigen bedrijf.

krullaine trainer

Hoe het allemaal begon

Ik begon zelf met fitnessen in 2005 en heb vele jaren verspild aan waardeloze trainingsschema’s en generic algemene voedingsadviezen. Maar ik bereikte mijn doel niet: Ik wilde er atletisch uitzien en sterker worden.

Op mijn zwaarst ben ik 82 kilo geweest, ongeveer 15 kilo meer dan nu gemiddeld. Ik weet hoe het is om echt niet lekker in je vel te zitten en bijna wanhopig te worden omdat niks werkt.

Inmiddels weet ik waarom wat ik toen allemaal deed niet werkte en weet ik, dankzij mijn eigen zoektocht, coaching die ik heb gehad en mijn opleidingstraject in voeding en training, de bullshit eruit te filteren. Er wordt nog steeds zoveel onzin verkocht helaas.

Na mijn basisopleiding voor fitnesstrainer A, heb ik verder geleerd bij Chivo Opleidingen en bij Menno Henselmans. Beiden leiders in de evidence based fitness en coaching. Hier staat precies welke certificaten en diploma’s ik heb.

Wat is belangrijk voor me?

Mensen roepen vaak van alles, maar nemen het meeste klakkeloos van elkaar over. Ik ben opgeleid in de evidence based fitness tak en heb de achterliggende principes geleerd, geen kant-en-klare templates. Bovendien kan ik alles wat ik doe goed onderbouwen. De analist in mij wil alles kunnen begrijpen en verklaren zal altijd nieuwsgierig en kritisch blijven.

Ik heb een bijzondere passie voor het trainen en coachen van vrouwen. Empowerment: Vrouwen sterker maken, ze laten inzien en ervaren waartoe ze in staat zijn met consistent aan jezelf werken, maar ook steun bieden. Niet alleen werken aan je droomlijf, maar aan je kwaliteit van leven als geheel. Balans vinden, consistent leren zijn en nog kunnen genieten!