Online Coaching

Wil jij leren hoe je het beste kunt trainen? Wil jij leren hoe je je voeding af moet stellen op jouw doel? Wil jij leren wat je kunt verbeteren in je leefstijl om gezonder en fitter te worden? Wil je hierin wekelijks begeleid worden? Overweeg dan mijn online coaching.

Wat is online coaching?

Alle begeleiding via online coaching gaat via digitale kanalen: E-mail, maar soms ook via berichten apps.

De start

Je vult een intake in, stuurt die naar me op en dan plan ik een intakegesprek in via Skype of een ander kanaal.

Indien we dan starten met het traject, stuur ik je binnen een week je trainingsschema en de richtlijnen voor je voeding. Ook kijk ik of je bepaalde tekorten hebt en misschien supplementen nodig hebt, maar liever zorg ik ervoor dat je zoveel mogelijk uit je voeding leert halen.

Je krijgt duidelijke instructies. Alle oefeningen in je schema bevatten links naar voorbeeldvideo’s.
Ook vraag ik je om je oefeningen voor me te filmen. Dan kan ik beoordelen hoe je techniek gaat.

Idealiter doen we één of twee personal trainingssessies in het begin (exclusief) zodat ik beter jouw bewegingsniveau kan analyseren en je gelijk de basistechnieken kan aanleren. Voor absolute beginners echt een must! Ik ga jou niet gelijk blootstellen aan zware gewichten zonder dat je eerst leert veilig te bewegen! Je krijgt 15% korting op personal training als je online client bent.

Hoe verloopt de online coaching verder?

Verder ga je zelf wekelijks je progressie meten en bijhouden d.m.v. omtrek en huidplooimetingen, om het verloop hierin te kunnen zien. Verder doen we dagelijse wegingen om je wekelijse gemiddelde bij te houden. Er zullen dagelijkse schommelingen zijn in je gewicht, die zeggen niet zoveel, maar de weekgemiddelden kunnen we goed vergelijken.

Eén keer per maand stuur je me progressiefoto’s, dit mag uiteraard geanonimiseerd. Sowieso is alles vertrouwelijk, alléén ik krijg jouw gegevens te zien.

Elke week stuur je me op een vaste dag je schema en al je opgespaarde vragen van die week, en antwoord ik uiterlijk een dag later.

Ik neem je mee in het proces en kan je alles uitleggen. Zo leer je steeds beter hoe alles werkt.

Behalve voeding en training, zal ik ook factoren zoals slaap en stress met je gaan doornemen. Maar, rustig aan, niet alles tegelijk. We beginnen bij het begin.

Het is een veranderingsproces. We gaan voor een duurzame leefstijlverandering, die je hopelijk de tools leert om het op lange termijn vol te houden. We willen natuurlijk geen terugval als je je doel bereikt hebt, of om een andere reden even moet stoppen.

Mijn online coaching pakket bestaat uit:

  • 1 vast contactmoment per week via e-mail
  • Gepersonaliseerde trainingsschema’s
  • Gepersonaliseerde voedingsrichtlijnen
  • Samen je leefstijl verbeteren
  • Startgids met instructies en achtergrondinformatie om je goed op weg te helpen
  • In je startfase een gratis videochat gesprek van een uur om alles even door te nemen
  • Aanvullende gidsen
  • Optioneel: 15% Korting op Personal Training: €51,- i.p.v. €60,-

Kijk hier voor mijn pakketten en tarieven.