Krullaine Testimonials

Testimonials

Sara

Eind september ben ik begonnen met personal training bij Studio Performance Boost. Met wat extra Corona kilo’s, de wintermaanden voor de deur, mijn relatiebreuk net achter de rug en veel stress van de verbouwing, was het tijd voor een nieuwe start. Ik ben een buitenmens en eerlijk gezegd krijg ik het benauwd van het woord sportschool. De korte afstand vanaf huis, de kleinschaligheid van de studio en de persoonlijke begeleiding gaven de doorslag.

Doelen die ik heb gesteld zijn 1. goed in mijn vel zitten, 2. fit worden en.. 3. een pull-up (omdat ik er zo’n hekel aan heb haha). Samen met Krullaine ben ik de uitdaging aangegaan: drie keer per week een uur trainen en een volledig voedingsschema. Best pittig, maar ondertussen weet ik wat goed bij mij past. Doordeweeks eet ik het liefst weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dat voelt licht en fijn in combinatie met zittend werk. In het weekend beweeg ik altijd veel en eet/drink ik gewoon waar ik zin in heb.

Mijn spierkracht gaat met grote sprongen vooruit en dat zonder spierpijn!! Squats doe ik nu met bijna mijn eigen lichaamsgewicht (nooit gedacht dat ik dit zou schrijven). Als je drie keer per week sport merk je vooral dat dagen zowel mentaal als fysiek anders zijn en dat is soms een uitdaging. Krullaine als vaste trainer is zeker weten een extra motivatie, maar afzeggen is ook wel eens voorgekomen. Geeft niet! We zijn allemaal mens. Gaandeweg zit ik steeds beter in mijn vel en ben ik super blij met de resultaten, dat gun ik iedereen. Op naar die pull-up!