Krullaine Resultaten

Resultaten

Manon

1-11-2019

“Vandaag een jaar coaching afgesloten. Ongeveer 100.000 reps verder, 10 kg minder op de weegschaal, beter dieet. Ruim 100 keer naar de sportschool, ook als het regent en als ik moe ben. Inmiddels staat de keuken vol met eiwit supplementen en potjes vitamines, mijn kast vol met leggings en sportbh’s. Bel je me buiten werktijd, sta ik de helft van de tijd naast de gewichten.

Maar als ik eerlijk ben is dat niet het belangrijkste resultaat. De confrontatie met mezelf, toch gaan óók als je niet gemotiveerd bent, weten dat je door kan, zelfs als je denkt dat je lijf zegt dat het niet gaat lukken. Letterlijk een rechtere rug, meer energie, fijner in mijn vel.

En ultiem dankbaar voor de vrouw die me dit geleerd heeft. Krullaine heeft zo’n verschil gemaakt! Dus mocht jij nou ook echt serieus zijn over je doelen…. ik kan je haar van harte aanbevelen. Dank je wel Krullaine, voor de enorme lessen en ontwikkeling van het afgelopen jaar! Ik ga verder door 😄👍❤️.”

Kim

26-8-2019

“Vorig jaar was ik zelfstandig begonnen met afvallen. Bedacht dat ik minder moest eten en meer moest gaan sporten.

In een jaar tijd ben ik 10kg kwijtgeraakt, maar die laatste kilo’s waren erg lastig en kon ik moeilijk mijn motivatie vinden om door te gaan, vooral omdat ik niet goed wist wat ik moest doen.

Tot ik Krullaine als coach kreeg. Krullaine gaf me handvatten, motivatie, tips, een sportschema, uitleg over voeding en hielp me met mijn doorzettingsvermogen.

Ik heb bij haar geleerd om goed aan te geven wat ik wil bereiken. Niet alleen sporttechnisch en qua voeding is ze er voor me, maar ook wanneer ik er even doorheen zit. Ze geeft adviezen en heeft een luisterend oor en soms is dat nèt even wat je nodig hebt.

Door Krullaine haar coachingskills en expertise ben ik in 3 maanden nog eens 7 kilo lichter, heb ik spiermassa opgebouwd en heb ik verbluffende resultaten op die moeilijke ‘heuptassen’ en onderbuikvet behaald.

Ik ben Krullaine ontzettend dankbaar, dat ik door haar coaching mijn lichaam weer zo slank heb weten te krijgen. Zonder haar had het me niet gelukt.”